fredag-lördag men älsklingar

heeeeejsaaaan
igår va jag i skolan.. vi har ett projket (stavning?) som heter Huset. vi ska typ ski´riva en bok å så. om man gjorde klart det tilll igår fick man baka tårta med en kompis- Ja och anna skullle baa, ja köpte grädde, strösssel å chokladsås och anna köpte typ tårtbotten, banen mssor av bär blablabla.. så alla faall det blev VÄRLDENS snyggaste tårta. eftersom att anna &jag e som vi e så åt vi med ansiktet.. Vi åt en heeel tårata med fejset (mådde iola ellervad?)
sen kom jag hem.. ja skulle träffa älsklingarna Therese & lisa.. Så ja gick ner till centrum för att träffa Therese,, så handlade vi lite saker sen gick vi upp till Theres och lagade mat. Vi lagade pasta, currysås med skinka. de var jäte gott sen kom Lisa ovch jag behlvde nästan gå direkt.. Det var  mat hos mig sen åt jag sen gick g tilbaab till Therese (asså fredag) så frågade jag im vi kunde få sova hos Lisa,, aa de fick vi så frågade jag pappa aa sa han.. så sminkade Lisa mig.  hämtade vi lite sakr hos mig hamnade på rummet med instrumenten och dansade.. sen orkade jag inte vaar kvar så vi drog till Macken.. vi handlade typ popcorn, lääsk, och typ godisrulle. de v gott. så gick bvi til Liiisaa. så skulle vi sova på hampus rum så vi poppade popcornoch gick in hit. Sen låg vi och möös liite chattade och hade liteee priivata samtl. det var riktigt kul sen somnade vi vid halv 1 1 éller ngt sånt. ja va alla fall fett trött ja vet inte  varför??
nu så sitter Lisa i sängen icg sminkar sig fast hon inte behöver, Therese e och hämtar en spegel. vet nte varför ska fråga närhon kommer tillbaka. Och jag sitter i en fåtölj i Hmapus ru och skriver å chattar med macan. therese ska också sminka sig, fst hon nte behöver det heller. jag ska oxå sminka mig.. fast jag behöver det.
Puss&Kram<3

D.E.R.M<333

hähä asså igår (<3) jag å daniel e ju ihop (:)) sååå.. typ i skoloan på sista lektionen så va det aaas mkt människor i B klassrummet typ.. inte så många men anna Erik simme, alex, Danne typ.. sen kom ida alla, men asså så pussades jag å Danieeel. jaa , så alalfalll blabla så kom ida å simmon å pusspuss på dom:) sen efter så gick jag till bussen (spraaang:() så missade ja den näsätan sen åkte jag hem blablabla i 100 år. så fick jag ett sms från ida ;( typ ledsen eller vad fett taskiga allla fall, asså det stod typ att Alle Elli Malla i Ida hatade mej, fack fett lack jag å Aja blev alla fall loggade jag in på msn å Pea (ofcorse?) så chattade jag med Erik, (såklart:P beroende av dator 24/7) så pratade vi om rtyp att malla hade varit taskig mot mej i 100 år, sen snacckade jag å daniel<3, sen loggade Malla in å typ sa förlåt. mm rigth? som om hon brydde sig tänkte väll jag dah, men asså omg. hon typ skrev förlåt i 3 år jag ba "nej aså du behandlar mig som skit va fan" hon sa "ja vet,, förlåt min hjärna e lite kockoo becka!" sen så började hon gråtta,, ooooookej?? som om hon gjorde det verkligen ttänker väll ni. sen sa hon att hon typ ville dö utan mig så jag fick panik å sprang hem till henne.. haha,, asså de e de bvästa jag gjort, hon stod seriöst där å grät, aldrig att jag lämnar den vän som gråter som en gris för mej:) så kramades vi :D seen.. haha msn fore lajjf så prtade vi med Erik som sminkade sig som en höna, sen med Danne som typ va en ärta, fast Erik e ett frö som heter Anders som bor på en flygande matta å anna e habnd Jasmina <3 olallaa, alla fall fredag i mit<3 kanske ska sova hos Han då (erik, meed  DAnne ofcorse?) asså D.E.R.M haha asså mallas hjärna e bäääääst haha derm fåre lajf. idag ska alla dfaall ja å malla hitta på ngt, fåre se vad det blir dah:)
Pusspuss
Vegitarianen på två ben:)<3


Therese å Lisa<33

Idag (söndag!) vaknade ja tidig mamma ¨å pappa åkte iväg å tobbe å julle skulle till kyrkan (konfemation eller vafan de heterså jag va hemma å ringde Therese, så pratade vi i 34 minuter innan vi kom på att vi ville göra nt, så jag gick upp till Therese å knackade på det snöade som fan, så gick Lisa å öppnade dörren., så gick jag in å kramade dom. alla fall så läste vi i en tidning alla insändare, så spelade vi Giuttar herop, först fick jag Failed i easy sen you rock ;D fast allafick det men jag MÄST haha, så ringde vi en böna, som va en ärtböna å Lisa satt¨på mig å kittlade mig så jag dog. sen kittlade vi henne å hon skrek så mkt så vi fick kväva henne, hahhaha!! Så gick vi in på badkaret som vanligt å badade (NOT) sen kissade jag på mig av garv när ärtan pratade så drack vi sprite ¨så fick jag sprit? haha jag dog av garv, så satt vi å garva, så skulle vi plocka undan disken å så satte bönan på en sång om pulla närTherese mamma stod där, fack therese sprang å gömde sig men jag la mig på golvet å garva, asså jag älskar Therese Delin och Lisa Ahlgren Bergholm
seriöst MÄST!!
hejdå
/ Vegitarianen(:

laser

Hej alla sötnosar<3
i fredags (söndag idag) sov jag anna och lollo hos Sara, först åkte anna å jag till sikla sen fick vi vara hundvackt till en tant. haha så satt vi där i 100 år å väntade. sen efter 100 år kom hon, så åkte jag till sara lollo gickhem å anna hem. så sminkade jag mig å sara i 3 år, sen åkte vi på Disco, asså aldrig vari med om bättre, fast innan åt jag en vegitarisk pizza som va jätte konstig.  Så dansade jag å anna med en shal spom hon vann å jag vann en tröja, så kom botten anna så stod vi på en högtalare!! sen så ställde sig alla på bord så ramlade en tjej ner å slog sig HÅRT aså kom våltäcksmann låten, å alla dansade som galningar, så anna å jag dog av garv när ida dasnade fett snyggt! haha, fack va kul de va. så drack vi allas drickor som stod där sen snurrade vi så vi ramlade, sen åkte vi tacos (taxiii!!) hem, anna å jag satt å sjöng som flummo. så dog vi för anna å jag skulle sova på en sackosäck som ja kallade sackosex som hette Fatboy,så ackta dig du valdemar hjaklmar, sen gavade vi så mkt, asså fett fulla eller ngt typ fel dricka hade vi fått.
LASER FÖR ALLTID
LOLLO ANNA SARA EVALDEMAR REBECKA, VÄNSKAP LIVET UT<3

RSS 2.0